Wbijajcie do Podstolic na Podhaugen Sausage Fest, czyli kończący zimowy sezon jibbowy event! Już w
niedzielę 21 Marca powitamy wiosnę racząc się pieczoną kiełbą i katując lokalny setup.
Specjalnie dla Was wjeżdżamy z nutką, gorącym BBQ oraz wielką paką nagród od ThirtyTwo Polska i Volcom,
będziemy rozdawać je przez cały jam za najlepsze tricki !!
Można zgarnąć dużo dobrych fantów !!
Dodatkowo mamy dla Was 2 bonusy w postaci Volcom Best Line i ThirtyTwo Best Trick , w których w
nagrodę wyłapać będziecie mogli specjalne paki premium staffu dla najlepszych riderów.
Lecimy bez podziału na kategorię , format Open dla każdego niezależnie od wieku i płci.
Zaczynamy o godzinie 14.00
Osoby nie pełnoletnie zobowiązane są do dostarczenia podpisanego przez prawnych opiekunów zaświadczenia o zgodzie do dopuszczenia dziecka do zawodów. Zgoda dla rodziców jest do pobrania w wydarzeniu zawodów.
Wszystkie potrzebne informacje oraz aktualizacje znajdziecie w wydarzeniu na portalu Shred For Life, który jest głównym patronem medialnym zawodów.
Zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu bądź odwołania eventu w związku z ewentualnym pogorszeniem się pogody lub zaostrzeniem restrykcji epidemicznych.
Każdy uczestnik zawodów startuje na własną odpowiedzialność.
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem oraz poniższymi informacjami związanymi z epidemią Covid19.
*KARNETY DLA UCZESTNIKÓW W DNIU IMPREZY -40%!
WIĘCEJ Info na stronie WYDARZENIA
POSTANOWIENIA W ZWIAZKU Z EPIDEMIĄ
– Osoby biorące udział w zawodach ( zawodnicy, sędziowie, obsługa techniczna i medyczna )
muszą być zdrowe, bez objawów infekcji lub choroby zakaźnej, które nie zamieszkiwały z
osobą przebywającą na kwarantannie lub izolacji w warunkach domowych w okresie 14 dni
przed zawodami.
– Przez cały czas trwania zawodów należy dbać o zachowanie bezpiecznej odległości między
osobami, które organizują imprezę oraz w niej uczestniczą.
– Zawodnicy są zobowiązani do noszenia maseczek / chust / kominów / bandan
zasłaniających usta i nos w każdej chwili, także poza sytuacją rywalizacji lub rozgrzewki.
– Należy unikać bezpośredniego kontaktu przy powitaniu, pożegnaniu oraz podziękowaniu za wspólną rywalizację
Więcej informacji : wojciech.stec@coolsport.pl , piotr.tarsia@coolsport.pl